Nem akart gyereksírást az esküvőn: erre kérte barátnőjét a menyasszony

Forrás: Thinkstock -
esküvő koszorúslány terhesség menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy koszorúslány elárulta, menyasszony barátnője azzal a megdöbbentő kéréssel fordult hozzá, hogy vetesse el a babáját, mert nem akar gyerekzsivajt az esküvőjén.

Elképesztő történetet osztott meg egy koszorúslány a közösségi oldalán. A nő elárulta, hogy egy barátnője esküvőjére lett volna hivatalos, ám az eseményen végül mégsem jelent meg. Ennek az az oka, hogy a menyasszony kikötötte, gyerekmentes esküvőt szeretne, a nő viszont pár hónappal a ceremónia előtt teherbe esett. Amikor ez kiderült, az ara elképesztő ötlettel állt elő: arra kérte a barátnőjét, hogy vetesse el a babát, mert nem akar gyereksírást hallani a ceremónián.

A nő megdöbbent a kérésen, természetesen nemet mondott rá, megszülte a babát és megszakította a kapcsolatot egykori barátnőjével – számolt be róla a Mirror.

A menyasszony elképesztő dolgot kért a barátnőjétől – A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.