73 évesen csináltatta első tetoválását a nagypapa, azóta megszállott lett

Forrás: Shutterstock -
feleség utalvány idős nagypapa tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész életében hajókkal dolgozott a 73 éves Robert Luff. Nemrégiben kapott a feleségétől egy utalványt az egyik tetoválószalonba, azóta megszállott lett.

Sokan úgy gondolják, hogy a tetoválás a fiatalok hóbortja. Ezt nem így gondolja Robert Luff, aki a hetvenes éveiben csináltatta az elsőt.

Már 15 éve nyugdíjas, a tetoválószalonba szóló utalványt a feleségétől kapta. A Daily Record cikke szerint néhány hónapig hagyta a fiókban heverni, nem tudta, mit is akar igazán. Amikor döntött, elment a szalonba, és megcsináltatta első tetoválását.

Az idősebbek is imádják a tetoválást (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azóta igazi megszállott lett, egyik karja és a mellkasa is mintákkal tarkított, minden tetoválása a vízhez és a hajókhoz kötődik. Ugyanis egész életében hajóépítéssel és javítással foglalkozott Bristolban. Fotóit imádja az internet.

A férfi azt is elárulta, hogy nem érdekli, mit gondolnak róla mások, hiszen a feleségének is nagyon tetszik a végeredmény. "Látom az arcukon: nézd azt a vén hülyét! De nem érdekel."

Ha szeretnéd látni a tetovált nagypapát, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.