Schmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés után

boldogság eljegyzés párkapcsolat szerelem Schmuck Andor politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.

Rátalált a boldogság Schmuck Andor politikusra egy 22 éves egyetemista lány személyében. A 26 év korkülönbség miatt kapott a közvéleménytől hideget-meleget. A rosszindulatú kommentelőknek nemrégiben egy vicces képpel is visszavágott.

Schmuck Andor eljegyezte szerelmét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most már az eljegyzésükről szólnak a hírek. "Nagyon boldogok vagyunk, ahogy Eszter mondaná, három méterrel a föld fölött járunk. Mindketten értesítettük a családot az örömhírről, anyukám megkérdezte, hogy nem korai-e a dolog. Mondtam neki, hogy délután 4-re volt megbeszélve a randevú, nem este 7-re" – mesélte Schmuck Andor a Blikknek.

A menyasszonya nagyon meglepődött a lánykérésen. "De azonnal igent mondtam. Ez nem is kérdés, hiszen tudom, hogy Andorral összetartozunk" – mesélte a fiatal egyetemista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.