Cicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását is

Fotó: Polyák Attila - Origo -
zongora pornó bugyi csőd Staller Ilona pornósztár Cicciolina árverés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. 

Megélhetési gondokkal küzd Staller Ilona, azaz Cicciolina. A csődbe jutott egykori posznósztár még ahhoz az életjáradékhoz sem fér hozzá, amit az olasz parlamentben végzett munkájáért kapna.

A Ripost az olasz Vanity Fairre hivatkozva azt írja, hogy Staller most árverést rendez személyes tárgyaiból. "Kalapács alá kerül az az ikonikus, olasz zászlós ruha, amiben annak idején bevonultam az olasz parlamentbe. És valóban, egy használt bugyira is licitálhatnak majd az érdeklődők. Nagyon bízom benne, hogy egymillió euró is befolyhat az aukcióból, és megoldódnak az anyagi gondjaim" – mondta a lapnak a magyar származású Cicciolina.

Cicciolina csődbe ment Fotó: Polyák Attila - Origo

Az is kiderült, hogy nemcsak kisebb tárgyak, hanem 250 négyzetméteres lakása is kalapács alá kerül. 1976 óta lakik benne, évekkel ezelőtt pedig egy libával és egy bengáli tigrissel is megosztotta a lakot. Egy zongorára is lehet majd licitálni, amely állítólag 10 millió forintot ér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.