4 milliárd 171 millió forint lesz az ötös lottó főnyereménye

Forrás: MTI/Balaton József -
főnyeremény lottó Milliárdok ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötös lottó történetének harmadik legnagyobb nyereményét lehet elvinni jövő héten.

Mivel tegnap ismét nem vitték el az ötös lottó főnyereményét, jövő héten már 4 milliárd 171 millió forintért játszhatnak a játékosok – számolt be róla a Pénzcentrum. Ez a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye.

Mint írják, az ötös lottó 62 éves története során volt már jó néhány halmozódás, ilyen összegre azonban eddig csak kétszer volt példa. A rekordot 2003-ban döntötték meg, akkor 5 milliárd 92 millió forintot nyert a szerencsés játékos. Az ötmilliárdos határt 2015-ben is átlépte az összeg, akkor azonban épphogy nem született rekord: az 5 milliárd 50 millió forint némileg elmaradt a rekordösszegtől.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Balaton József
Nem akart házi feladatot írni egy 5 éves lány, az apja agyonvertehttp://www.life.hu/news/20190412-nem-akart-hazi-feladatot-irni-egy-5-eves-lany-apja-agyonverte.htmlEgy Új-Mexikóban élő édesapa, Brandon Reynolds egyedül nevelte a lányát. Az 5 éves kislány nem akarta elkészíteni a házi feladatát, erre az apa agyonverte őt. NewsOrigoTörölték az Instagramját, sírógörcsöt kapott az influencerhttp://www.life.hu/news/20190412-toroltek-az-instagramjat-sirogorcsot-kapott-az-influencer.htmlSírva fakadt egy nő az után, hogy törölték 100 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalát. NewsOrigoVasrúddal ütötte és kínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson http://www.life.hu/news/20190411-vasruddal-utotte-es-kinozta-baratnojet-a-brit-focista-reece-thompson.htmlBrutálisan megkínozta barátnőjét a brit focista, Reece Thompson: börtönbe kell mennie. NewsOrigoVálik a brit lottónyertes házaspárhttp://www.life.hu/news/20190410-valik-a-brit-lottonyertes-hazaspar.htmlNyolc évvel az után, hogy milliárdokat nyertek a lottón, elválik egymástól a brit házaspár. NewsOrigoHátborzongató felvételt készített két szellemvadász egy 116 éves babárólhttp://www.life.hu/news/20190411-hatborzongato-felvetelt-keszitett-ket-szellemvadasz-egy-116-eves-babarol.htmlEgy 116 éves babával készített szelfit két szellemvadász, az elkészült felvétel megdöbbentette a sokat látott párost. NewsOrigoElkészült az első kép a fekete lyukról – fotóhttp://www.life.hu/news/20190411-elkeszult-az-elso-kep-a-fekete-lyukrol.htmlElőször sikerült felvételt készíteni egy fekete lyukról. Az Event Horizon teleszkóphálózat által készített képeket, amelyen egy fényes gyűrűalakzat előtt sötét folt látható, szerdán mutatták be a világ hat különböző pontján egyidejűleg tartott sajtótájékoztatón. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.