Molnár Ferenc Caramel gyermekkor vallomás mélyszegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény múltjáról vallott Molnár Ferenc Caramel. Az énekes a mélyszegénységből tört ki.

Molnár Ferenc Caramel nem titkolja, a mélyszegénységből indulva lett az ország egyik legsikeresebb előadója. Az énekes egy rádióműsorban elárulta, gyerekkorát a törökszentmiklósi cigánysoron töltötte, és annak idején náluk a hús luxuscikknek számított. Mindig is úgy érezte, valamiért kilóg a sorból, különbözik az ottani emberektől: tele van álmokkal, vágyakkal. Senki nem vette komolyan és az önbizalmát is elvették.

Azt hallgattam gyerekkoromban, hogy 'nem fogod vinni semmire', 'börtönbe fogsz úgyis kerülni!'” – idézi Caramel szavait a Pátria Rádióból a Bors.

Molnár Ferenc Caramel a múltjáról vallott Fotó: Polyák Attila - Origo

Egyedül az irodalomtanára volt, aki felismerte, hogy a fiatal fiút különleges tehetséggel áldotta meg a sors. Az énekes később egy fafeldolgozó üzemben helyezkedett el, és hogy könnyebben menjen a munka, gyakran fakadt dalra.

Végigénekeltem minden műszakot, és egy éjszaka a gépsor mellett, üvöltve énekelve döntöttem el, ismertem fel, hogy ez tesz boldoggá. Nem azért, mert büdös volt a munka.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.