Gesztesi Károly újra tanul: hittudományokat hallgat majd

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória -
Gesztesi Károly hittudomány Biblia tanulás előadás vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő döntést hozott Gesztesi Károly. Újra iskolapadba ült, hogy hittudományokat hallgathasson. Nemcsak kedvtelés ez, komoly tervei vannak. 

„Mindig is vallásos voltam, ám az utóbbi években sokkal tudatosabban fordultam a hit felé. Két évig vendéghallgató voltam a Szent Pál Akadémián, ahol nemrégiben a próbafelvételit is megírtam” – mesélte Gesztesi a Blikknek. A színésznek nyárig kell várnia, hogy kiderüljön a felvételi eredménye.

Gesztesi Károly hittudományokat hallgat majd Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

„Nem tudom, hány évet végzek majd el, de azt gondolom, a képzés után igazul tudok beszélni majd a Bibliáról. Az sem kizárt, hogy később ezt tanítsam, persze, csak akkor, ha valakit érdekel. Semmilyen térítő szándék nincs bennem, de úgy látom, sok kérdés felvetődik manapság az emberekben, amelyekre a választ én a Bibliában találtam meg” – fogalmazott Gesztesi, aki nemcsak a tanulmányaira, hanem a születésnapjára is nagyon készül.

Húsvéthétfőn várja majd a vendégeket. „Nem lesz nagy buli, de megterítek a nagyasztalon, hidegtálak, finom italok várják a vendégeket. A fiaim zenélnek és én is, így biztosan a zongora előtt kötök ki, majd előkerül a harmonika, aztán jókat énekelünk. Nem tudom még, mennyien leszünk, volt, hogy öten, de olyan is, hogy ötvenen gyűltünk össze” – mondta a színész, aki a családja mellett barátokat is vár a bulira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.