Meglepő döntést hozott Gesztesi Károly. Újra iskolapadba ült, hogy hittudományokat hallgathasson. Nemcsak kedvtelés ez, komoly tervei vannak. 

„Mindig is vallásos voltam, ám az utóbbi években sokkal tudatosabban fordultam a hit felé. Két évig vendéghallgató voltam a Szent Pál Akadémián, ahol nemrégiben a próbafelvételit is megírtam” – mesélte Gesztesi a Blikknek. A színésznek nyárig kell várnia, hogy kiderüljön a felvételi eredménye. 

Gesztesi Károly hittudományokat hallgat majdForrás: Viasat3/Labancz Viktória

„Nem tudom, hány évet végzek majd el, de azt gondolom, a képzés után igazul tudok beszélni majd a Bibliáról. Az sem kizárt, hogy később ezt tanítsam, persze, csak akkor, ha valakit érdekel. Semmilyen térítő szándék nincs bennem, de úgy látom, sok kérdés felvetődik manapság az emberekben, amelyekre a választ én a Bibliában találtam meg” – fogalmazott Gesztesi, aki nemcsak a tanulmányaira, hanem a születésnapjára is nagyon készül. 

Húsvéthétfőn várja majd a vendégeket. „Nem lesz nagy buli, de megterítek a nagyasztalon, hidegtálak, finom italok várják a vendégeket. A fiaim zenélnek és én is, így biztosan a zongora előtt kötök ki, majd előkerül a harmonika, aztán jókat énekelünk. Nem tudom még, mennyien leszünk, volt, hogy öten, de olyan is, hogy ötvenen gyűltünk össze” – mondta a színész, aki a családja mellett barátokat is vár a bulira.