Hujber Feri a tönkrement házassága óta visszavonultan él, nem tudni, hol dolgozik, és pontosan mit is csinál a színész. Ő maga nem is nyilatkozik, egy volt barát azonban elárulta, hogy Feri nem tartja a kapcsolatot a régi társaival.

Hujber Feri már jó ideje nem nyilatkozik sem a magánéletéről, sem arról, merre tart a szakmai pályája. Teljesen kivonult a médiából, de a közösségi oldalait sem frissíti. A Story információi szerint sok barátjával is megszakította a kapcsolatot.

Hujber Feri elfordult a barátaitólForrás: Youtube

Feri hol külföldön van, hol itthon. A legtöbb barátjával és kollégájával megszakította a kapcsolatot. A színpadtól is visszavonult, hiába csábították többen egy-egy szereppel, nem akar reflektorfénybe kerülni" – mondta a lapnak egy hajdani ismerőse. Nem tudom, szerzett-e új barátokat, de hogy a régiek nagy részét elveszítette, az biztos. Amikor a házassága kezdett tönkremenni, még én is tartottam benne a lelket, de most már nem keres" – árulta el a volt barát. Természetesen Hujber Ferit is szerették volna megkérdezni arról, hogyan alakul az élete, mit csinál, és tulajdonképpen hol él, de a színész nem volt hajlandó válaszolni ezekre a kérdésekre. „Nem nyilatkozom" – ennyit mondott a lapnak, de a családja sem árult el semmit róla. „Feri határozottan megkérte az egész családot, hogy ne mondjunk róla semmit, ezért nem árulhatom el, hogy hol tartózkodik jelenleg a fiam" – mondta a színész édesapja.