Palvin Barbara gyűrűt visel az ujján, hatalmas mosollyal mutatta meg

mosoly Palvin Barbara gyűrű Victoria's Secret gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet a világhírű magyar modell, Palvin Barbara körül. Nemrégiben a Victoria's Secret angyalai közé választották, most pedig ennek jegyében gyűrű is került az ujjára.

Hatalmas megtiszteltetésben van része Palvin Barbarának, ugyanis nemrégiben a Victoria's Secret fehérneműmárka az angyalává, azaz nagykövetévé választotta.

Ennek jegyében most a rajongói találkozhattak vele a márka egyik üzletében. Hatalmas felhajtás vette körül a magyar modellt, minden oldalról fotósok vették körbe. Egy ponton Palvin Barbara felemelte a kezét, hogy a gyűrűsujján megvillantson egy gyönyörű gyémántgyűrűt. Ezt a márka ajándékozta a modellnek mint friss angyalának.

Palvin Barbi és a csodás gyűrűje Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Fodor Rajmund egy iskolai Exatlon-versenyen volt műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-fodor-rajmund-egy-iskolai-exatlon-versenyen-volt-musorvezeto.htmlFodor Rajmund egy iskolai Exatlon-versenyen kapta meg Palik László feladatát: műsorvezető lehetett. TV + Sztárok--Víziszonyáról vallott Majoros Hajnalkahttp://www.life.hu/sztarok/20190417-viziszonyarol-vallott-majoros-hajnalka.htmlMajoros Hajnalka elárulta, nagyon fél a víztől. Azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy fiai még gyermekként megtanuljanak úszni. TV + Sztárok--Élő adásban mutattak be félelmetes produkciót a Rippel testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-elo-adasban-mutattak-be-felelmetes-produkciot-a-rippel-testverek.htmlA Rippel testvérek elképesztő produkciót mutattak be a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoAlex Rodriguez napokig gyakorolt, mielőtt megkérte Jennifer Lopez kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-alex-rodriguez-napokig-gyakorolt-mielott-megkerte-jennifer-lopez-kezet.htmlAlex Rodriguez elárulta, napokig gyakorolta a lánykérést, mielőtt letérdelt kedvese, Jennifer Lopez elé. TV + SztárokOrigoBejelentették, ki kerül Radics Gigi helyére az X-Faktorban: Dallos Bogi lett az új mentorhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-bejelentettek-ki-kerul-radics-gigi-helyere-az-xfaktorban-dallos-bogi-lett-az-uj-mentor.htmlVégre lehullott a lepel az X-Faktor új női mentoráról: a csatornának Dallos Bogira esett a választása.TV + Sztárok--Hujber Feri állítólag megszakította a kapcsolatot barátaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hujber-feri-allitolag-megszakitotta-a-kapcsolatot-barataival.htmlHujber Feri tönkrement házassága óta visszavonultan él, nem tudni, hol dolgozik és pontosan mit is csinál a színész. Ő maga nem is nyilatkozik, egy volt barát azonban elárulta, hogy feri nem tartja a kapcsolatot régi társaival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.