Schobert Norbi és Réka nagyobbik fiát bántották az előző iskolájában a híres szülei miatt, ezért úgy döntött, intézményt vált. 

Rubint Réka és Schobert Norbi nagyobbik fiának nem volt egyszerű az iskolában, ugyanis sokszor csúfolták a társai. A most 13 éves fiú ezért úgy döntött, hogy iskolát vált.

Schobert Norbikát bántották az iskolábanForrás: TV2/MasterChef Junior

„Több mint két éve döntöttem így. Korábban egy budapesti iskolába jártam. Az iskolában az oktatás rendkívül jó és magas szintű volt, a tanáraimat imádtam. Hiába volt jó a közösség, 1-2 gyerek gúnyolódása rányomta a mindennapjaimra a bélyegét, ezért nem éreztem jól magam. Néhányan a szüleim ismertsége miatt bántottak, ami nagyon rosszulesett.  A végére elegem lett, ezért a 4. osztály elején megkértem anyáékat, hogy hadd járjak másik iskolába. Több sulit is megnéztünk, végül közösen döntöttünk a leányfalui mellett, mert ez egy nagyon jó, családias suli, és az iskolához is közel lakunk" – árulta el a Storynak Norbika. Az új iskolában is szorongott eleinte, de a társai nagyon befogadóak voltak. „Nagyon jó fej gyerekek járnak ide, akik a kezdetektől bátorítottak, hogy nyissak feléjük, és nagyon kedvesek a tanárok is" – árulta el a fiú, aki sokkal jobban érzi magát.