Tóth Verának ágyba hozta a reggelit a szerelme

szerelem Tóth Vera reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera megmutatta, milyen jó dolga van a párja mellett: szerelme ágyba vitte neki a reggelit. 

Tóth Vera életébe végre eljött a jól megérdemelt teljes boldogság. Az énekesnő szakmailag is a legjobb úton halad, ráadásul a magánélete is kiegyensúlyozottabb, mint valaha, az Instagram-oldalán gyakran el is büszkélkedik a boldogságával, ami érthető, hiszen hosszabb szingli időszakot zárt le a séf érkezése. Nemrég azt mutatta meg a követőinek, hogy a szerelme mennyire elkényezteti: ágyba vitte neki a reggelit.

Tóth Verának ágyba hozta a reggelit a szerelme Forrás: Instagram/Tóth Vera

Kapcsolatuk pedig olyan erős, hogy Vera bevallotta, nincs miért várnia a gyermekvállalással. "Nem tudom, jelenleg hogy férne bele az életünkbe egy kisbaba, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön! Van egy rendkívül helyes szerelmem, a magánéletemben is és szakmai vonalon is jó irányba haladnak a dolgaim, nincs is miért várnom a családalapítással" – mondta korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.