Harry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése után

Születés Meghan Markle Meghan hercegné szülés költözés Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. 

Hatalmas népszerűségnek örvend az ifjú hercegi pár, Harry herceg és Meghan hercegné. Frissen létrehozott Instagram-oldaluk máris elérte az 5 millió követőt. A Daily Mail cikke szerint a palota attól tart, hogy Meghan hercegné akár Dianánál is népszerűbb lehet, ez pedig nem biztos, hogy sok jóra vezetne.

Harry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok

Egy bennfentes szerint úgy vélik, hogy idővel a hercegi pár saját vállalkozásokba kezdene, amit nem tudnak majd kontrollálni. Éppen ezért felröppent a pletyka arról, hogy a kicsi születése után nem sokkal két-három évre elköltöznének egy másik országba, ahol a mostanihoz hasonlóan jótékonysági munkát végeznének. Felmerült Ausztrália és Kanada is, ám ezt a két országot kizárták. Ha ez valóban bekövetkezik, minden bizonnyal valamely afrikai ország lesz az, ahol új életet kezdenek hármasban.

Metzker Viktória megmutatta, milyen szexi volt a Playboy címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-metzker-viktoria-megmutatta-milyen-szexi-volt-a-playboy-cimlapjan.htmlA csinos dj, Metzker Viktória nemcsak a keverőpult mögött alakít nagyot, de néhány évvel ezelőtt a Playboy címlapján is szerepelt. Most ezzel a fotóval kívánt rajongóinak kellemes húsvéti ünnepeket. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi elárulta: szerinte egész jó a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-ruzsa-magdi-elarulta-szerinte-egesz-jo-a-feneke.htmlRúzsa Magdi Dallos Boginak adott interjújában elárulta, melyik testrészével van megelégedve.TV + Sztárok--Vajna Timi közösségi oldalán vallott: nem bírja elfogadni férje, Andy Vajna hiányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vajna-timi-kozossegi-oldalan-vallott-nem-birja-elfogadni-ferje-andy-vajna-hianyat.htmlVajna Timinek még a húsvéti ünneplés sem hozott egy kis megnyugvást a gyászban: közösségi oldalán osztotta meg érzelmeit.TV + SztárokOrigoEgy éves lett Lajos herceg, Katalin és Vilmos harmadik gyereke: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-egy-eves-lett-lajos-herceg-katalin-es-vilmos-harmadik-gyereke-foto.htmlEgy éves lett Katalin és Vilmos harmadik csemetéje, Lajos herceg. A palota ebből az alkalomból Instagram oldalán osztott meg édes fotókat a kicsiről.TV + Sztárok--Exatlon: véget ért a hónapokig tartó sportműsor a TV2-n, ő lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20190423-exatlon-veget-ert-a-honapokig-tarto-sportmusor-a-tv2n-o-lett-a-gyoztes.htmlVéget ért a TV2 nagysikerű sportvetélkedője, az Exatlon. Huszti Kata, aki korábban már egyszer kiesett a versenyből, nyerte meg a hónapokon át tartó, embertpróbáló versenyt. Sokaknak nem tetszik a végeredmény.TV + SztárokOrigo88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.