Egy 24 éves srác nyerte meg Amerika harmadik legnagyobb lottónyereményét

nyeremény lottó pénz vagyon szerencse munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 percig ordított, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a harmadik legnagyobbnak számító lottónyereményt. Manuel Franco az emberek segítésére is költené a nyereményt. 

768,4 millió dollárt vihetett haza lottónyereményként Manuel Franco, aki az amerikai Powerballon játszott. Ez minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye az országban – írja a Daily Mail.

Mint mondta: egy nap úgy lépett ki a munkahelyéről, hogy szerencsésnek érzi magát. Aznap vásárolta meg a szelvényt, amivel nem is igazán foglalkozott. Ám amikor a számítógép elé ült, hogy megnézze a számokat, nem akart hinni a szemének.

„5–10 percig csak ordítani tudtam” – mesélte a férfi a sajtótájékoztatón, akinek rendszeresen anyagi gondjai voltak.

„Egyszerűen nem hittem el, hogy egy olyan srác, mint én, valaha is megnyerheti a Powerballt” – fogalmazott Franco. Miután megtudta, hogy nyert, ugyanúgy bement dolgozni, mint máskor, ám nem tudott koncentrálni, ezért felmondott.

Elárulta, hogy nyereményéből szeretne segíteni az embereken, és bár szinte végtelen pénzmennyiség áll a rendelkezésére, továbbra is normális életet akar élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.