Szűcs Judith hamarosan 66 éves lesz, úgy gondolja, eljött az idő, hogy visszatekintsen a múltba. Nem volt könnyű élete, gyerekként nagy szegénységben, de boldogságban éltek. 

Szűcs Judith hálás azért, amit az élettől kapott, szemléletét pedig szüleinek köszönheti. Gyerekként nagy szegénységben éltek, de boldogok voltak. Édesanyját és édesapját nem kerülték el a csapások, ám soha nem panaszkodtak. Az énekesnő anyukájának 36 terhessége volt, de csak 5 gyerek érte meg a felnőttkort.

Szűcs Judith édesanyjáról vallottForrás: FEM3

„Sokszor és sokan kérdezték már tőlem, ha ilyen nagy szegénységben éltünk, miért vállaltak a szüleim öt gyereket. Ők úgy gondolták, amit Isten ad, azt örömmel kell fogadni. Anyunak 36 terhessége volt, nyolc gyereket szült meg, a többi spontán elment. A nyolc gyerekből pedig csak mi, öten értük meg a felnőttkort. Amióta megszületett a lányom, Timi, gyakran eszembe jut, mit élhetett át az édesanyám a gyerekei elvesztése miatt. Mégsem hallottam soha panaszkodni. Ő volt a család tartóoszlopa, erős volt, mindenki gondját szó nélkül cipelte a hátán” – árulta el a Story magazinnak az énekesnő.