Így emlékeztek meg az egykori kollégák a Dallas Cliffjéről, Ken Kerchevalról

Victoria Principal kolléga gyász Linda Gray Ken Kercheval megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt kollégái, a Dallas korábbi sztárjai is megemlékeztek a néhány napja elhunyt Ken Kerchevalról.

Mint arról már beszámoltunk, 83 éves korában elhunyt a Dallas korábbi kulcsfigurája, a Cliff Barnest alakító Ken Kercheval. A hír teljesen lesújtotta a rajongókat, a rokonokat és a kollégákat. Többen a közösségi oldalon fejezték ki megrendülésüket.

Ken Kercheval – elképesztően tehetséges, csodálatos történetmesélő és humoros személyiség. Remélem, odafent tartotok egy mennyei és stílusos partit Larryvel és Barbarával!" – írta a Dallas Pamelája, Victoria Principal az Instagramján.

Szomorúan hallom, hogy elhunyt Ken Kercheval. Elképesztő ember volt. Hihetetlen színész és kedves barát. Nyugodj békében!" – idézi Linda Gray szavait az Irish Times.

Ismét egy legendát vesztettünk el. Megtiszteltetés volt számomra, hogy vele dolgozhattam" – írta a Twitteren az új Dallas sztárja, Josh Henderson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.