Curtis a legutóbbi elvonója előtt több orvosnál is megfordult, köztük Csernus Imrénél: az ő módszere nagyon nem jött be a rappernek.

Curtis nem először próbálkozott az elvonóval, egykor még Csernusnál is járt, de a találkozás nem volt sikeres. A rappernek nem tetszett a híres orvos módszere.

Curtisnek nagyon nem jött be Csernus módszereForrás: Instagram / Curtis

Még a Petivel voltam anno a Csernusnál, és eléggé összevesztem vele. Nekem nem vált be az ő módszere, sőt mi több, meglehetősen viharos vége lett"  – mondta a Blikknek Curtis, aki részleteket nem árult el, de azt igen, hogy nagyon érzékeny területre tévedt a doktor. 
Nekem édesapámmal elég szoros volt a kapcsolatom. Tinédzser voltam, amikor elvesztettem, és őt kezdte el szapulni.  Tudjuk, hogy a Csernus módszere arra épít, hogy azon túl, hogy az ember egyébként sincs túl jó passzban, ő rátesz egy lapáttal, és még jobban a sárba döngöli, érzelmileg, mindenhogy, ez az ő módszere, sokaknál működik, nálam nem vált be. Ez velem nagyon nem működött, szerintem ez a legrosszabb út hozzám" – osztotta meg a tapasztalatát Curtis. Majka ezután egy másik orvoshoz vitte, de az ő módszerével sem volt megelégedve. "Elmentünk egy főorvos úrhoz, vele az volt a bajom, hogy egy olyan gyógyszert adott, aminek a felét vettem be, és utána két napig aludtam,  és azt sem tudtam, hol vagyok. Akkor döntöttem el, hogy nekem nincs szükségem gyógyszerre, mert ez nem leszoktatás, hanem átszoktatás. Miért lett volna jobb, hogy nem iszom vagy nem szívok, hanem gyógyszerekkel tömnek?" – árulta el a rapper.