Ezért hagyta ott a Barátok köztöt Dósa Mátyás

Forrás: Csabai István -
Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz döntést kellett meghoznia annak idején Dósa Mátyásnak, aki évekig alakította a Barátok közt Tóniját. A színész most elárulta, miért távozott a sorozatból.

Gyerekkora óta a rivaldafényben él Dósa Mátyás, aki már gyerekszínészként is a legnagyobbakkal állhatott egy színpadon. Pedig kezdetben egyáltalán nem volt biztos benne, hogy a színészet lesz az ő útja. „Gyerekként kifejezetten gátlásos voltam. Olyannyira, hogy ezért is írattak be egy néptáncegyüttesbe, hogy egy kicsit nyissak, kinyíljak. Onnantól már nem volt kérdés, hogy a színpad felé visz az utam" – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színész, aki tízévesen már az Operettszínházban játszott. „A gyerekkorom lerövidült, egyfolytában felnőttek között mozogtam, így én is hamar felnőttem. Ezáltal hamarabb tapasztaltam meg a szakmai sikereket, a csalódásokat. Később, a Barátok közt miatt magántanuló lettem, ami csak ráerősített arra, hogy a saját korosztályommal nehezebben értettem szót, mint a felnőttekkel" – vallotta be a színész, aki évekig erősítette a Barátok közt csapatát. „Elmentem egy szereplőválogatásra, de nem igazán tudtam, mi fán terem ez a sorozat. Előtte megnéztem egy epizódot, hogy képben legyek. Sok százan jelentkeztünk, aztán egyre szűkült a kör, végül azt vettem észre, hogy én maradtam egyedül, bent vagyok a sorozatban" – emlékezett vissza Dósa Mátyás, aki sokat köszönhet a sorozatnak. Egy ponton túl mégis úgy érezte, búcsút kell intenie a Mátyás király térnek. „Nagyon szerettem, nagyon sokat tanultam ott, vannak olyan kollégák, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Viszont a napi tizenkét órás forgatás mellett a színház nem fért bele, egyre háttérbe húzódott. Ez volt a legfájóbb, így meg kellett hoznom azt a döntést, hogy elköszönök a sorozattól, azért, hogy visszamehessek a színházba" – mondta a Sláger Témában a színész, aki azóta sikert sikerre halmoz a Szigligeti Színházban.

Forrás: Csabai István

Jól van az Ázsia Expressz 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoKedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik Zámbó Krisztián új videóklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-kedvese-takacs-zsuzsi-is-feltunik-zambo-krisztian-uj-videoklipjeben.htmlZámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik. TV + SztárokOrigoInsta-fotója miatt estek neki Nánási Pálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190419-instafotoja-miatt-estek-neki-nanasi-palnak-ordog-nora-ferjenek.htmlKommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram-oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. TV + Sztárok--Harmincmilliós fénytechnikát villant koncertjein Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/sztarok/20190414-millios-fenytechnikat-villant-koncertjein-ruzsa-magdi-enekesno.htmlAz énekesnő április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd. Most sikere titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoIsmét gyászol a Prodigy: meghalt a zenekar testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190414-ismet-gyaszol-a-prodigy-meghalt-a-zenekar-testore.htmlPár héttel azután, hogy a Prodigy elvesztette a frontemberét, Keith Flintet, újra gyászol a zenekar. Meghalt Cornelius „Con” Murphy, a zenekar testőre, amit az együttes a Twitterén jelentett be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.