Fekáliával kenték be a plus size hölgyeknek nyitott szépségszalon ajtaját

betörés fekália támadás plus size lopás szépségszalon széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Lopez plus size méretű hölgyeknek nyitott szépségszalont Las Vegasban. Ám a sorozatos betörések, zaklatások után úgy érezte, el kell költöztetnie az üzletét. Egy alkalommal széklettel kenték be a szalon ajtaját.

"Az emberek nem szeretik a kövéreket, rettenetesen bánnak velük. Azt akarják, hogy érezzük, nem vagyunk szívesen látottak, hogy nem tartozunk ide" – idézi a Mirror Jamie Lopez szavait, aki Las Vegasban nyitott szalont plus size hölgyeknek.

"Pénzügyi szempontból hatalmas befektetés, de most úgy érzem, hogy talán haza kellene mennem" – folytatta a nő, akit sorozatos atrocitás ér a szalonja miatt. Úgy tűnik, nem puszta paranoia volt, hogy nem tűrik meg a környezetében a kövér embereket. Üzletébe sorozatosan betörnek, fenyegető üzeneteket kap, egy alkalommal pedig fekáliával kenték be az üzlete ajtaját.

Egyedüli megoldásnak azt látta, ha elköltözteti a szalont, ám nem tudni, hogy ez végleg megoldást jelent-e a problémára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.