Jared Leto kigyúrta magát egy szerep kedvéért

izom szerep átváltozás Jared Leto gyúrás kondi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az átváltozások mesterének is nevezhetnénk Jared Letót. Az Oscar-díjas színész most izmosra kondizta magát egy újabb szerep kedvéért. 

Előfordult, hogy drasztikusan lefogyott egy szerep kedvéért Jared Leto. Az Oscar-díjas színészt az átváltozások mesterének is nevezhetnénk. Most egy újabb filmszerepre kérték fel, amiért ismét meg kellett változtatnia a külsejét.

Most nem fogyott és nem is hízott, inkább izmosra gyúrta magát. Így láthatjuk majd a Morbius című filmben. A kockás hasáról az Instagramon is megosztott egy videót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

thank you, next #dadbod @arianagrande @morbiusmovie ‍♀️

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs közös fotót posztolt a feleségével, Vikivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190429--sebestyen-balazs-kozos-fotot-posztolt-felesegevel-vikivel.htmlSebestyén Balázs közös fotót posztolt gyönyörű feleségével, Vikivel: ritkán csinál ilyet. TV + Sztárok--Vasvári Vivien a szexuális életéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vasvari-vivien-a-szexualis-eleterol-nyilatkozott.htmlVasvári Vivien szerint a szex nagyon fontos része a párkapcsolatoknak, és náluk még mindig izzik a parázs. Elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--Ezt mondta Tóth Gabi terhességéről a testvére, Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezt-mondta-toth-gabi-terhessegerol-a-testvere-toth-vera.htmlTegnap jelentette be Tóth Gabi, hogy kisbabát várnak vőlegényével, Krausz Gábor sztárséffel. Gabi rengeteg gratuláló üzenetet kapott a közösségi oldalain, és a családja is úszik a boldogságban. TV + Sztárok--VV Zsuzsa súlyos autóbalesetet szenvedett Kiskunmajsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vv-zsuzsa-szenvedett-sulyos-autobalesetet-kiskunmajsanal.htmlVasárnap kora este fának ütközött, majd kigyulladt egy autó a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa határánál. A Délmagyar szerint az autót vezető férfit és feleségét súlyos sérülésekkel, a velük utazó, kilencéves kisfiút pedig életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. TV + Sztárok--Botrányba keveredett Harry herceg: összeomolhat állatvédő imázsahttp://www.life.hu/sztarok/20190428-botranyba-keveredett-harry-herceg-osszeomolhat-az-imazsa.htmlHarry herceg természet- és állatvédő imázsát döntheti romba egy leleplezés, amely Harry föld napján közzétett Instagram-posztjának keletkezesét firtatja. Azt állítják, az állatokat, amelyekkel a brit királyi sarj fotózkodott, benyugtatózták, ugyanis azok túl nyugodtnak tűnnek a felvételeken. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott a Barátok köztöt Dósa Mátyáshttp://www.life.hu/sztarok/20190428-ezert-hagyta-ott-a-baratok-koztot-dosa-matyas-szinesz.htmlNehéz döntést kellett meghoznia annak idején Dósa Mátyásnak, aki évekig alakította a Barátok közt Tóniját. A színész most elárulta, miért távozott a sorozatból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.