Zalatnay Sarolta rendkívül szoros kapcsolatban volt az édesanyjával, aki a halála után is segít Cininek: megnyugtatja, hogy jó úton jár az életben. 

Zalatnay Saroltának és édesanyjának nagyon szoros volt a kapcsolata, az énekesnő ezért is szeretett volna mindenáron gyermeket: ugyanezt a szeretetet és gondoskodást akarta továbbadni. Sajnos azonban a sors másként határozott, Cininek nem lehetett saját gyermeke, így még szorosabbá vált édesanyjával a viszonya. Végül azonban az énekesnő mégis anya lett, hiszen örökbe fogadta Nikit: ezt a döntését is megbeszélte az édesanyjával.

Zalatnay Sarolta elhunyt édesanyjával beszélgetForrás: Mokka

Úgy érzem, hogy a legkomolyabb dolgom az életben, hogy bevállaltam egy olyan kis emberi lényt, aki nem kellett senkinek. Akit odatettek egy intézetbe, és akit nem látogatott senki. Így fogadtam örökbe a nevelt lányomat, Nikit, akit érzésem szerint megmentettem az emberiségnek. Ki tudja, mi lett volna vele, ha nem így alakul? Mint minden mást, ezt is megbeszéltem az édesanyámmal, akinek sírját manapság is látogatom. Érzem, ahogy beszél hozzám, és megnyugtat, hogy jó úton járok az életben"  – árulta el Cini, aki mindennap meggyújt egy gyertyát az édesanyja fotója előtt. „Én a reinkarnációban hiszek. Úgy gondolom, az édesanyám állandóan itt köröz a közelemben.  Ha elgondolkodom, hogyan kellene egy helyzetben cselekednem, mindig megadja a választ" – mondta Zalatnay a Ripostnak.