Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kritika Szorcsik Viki szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt.

Szorcsik Viki a rajongók legnagyobb örömére rendszeresen oszt meg magáról szexi fotókat a közösségi oldalán. Meg is teheti, hiszen alakja 40 évesen is tökéletes.

Mindig is rendszeresen sportoltam, futottam, táncoltam, teniszeztem, ráadásul az étkezésre is odafigyelek, például évek óta nem eszem húst. Sokan hiszik, ha ennyit foglalkozom magammal, akkor biztosan nincs problémám a külsőmmel, holott mindig látok, találok magamon valamit, ami nem tökéletes. (...) Bár szerencsére rengeteget dolgozom, azt vallom, az embernek arra van ideje, amire szeretné, ezért heti három-négy edzést vagy görkorizást mindig beiktatok” – nyilatkozta a Blikknek.

Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknak Fotó: Polyák Attila - Origo

Persze így is akadnak fanyalgók, akik rendre beszólnak neki a magamutogatás miatt. A színésznő most a lapban üzent az őt kritizálóknak is.

Nem tudok azzal mit kezdeni, ha valaki irigy. Akinek nem tetszem, ne nézze a képeimet! Sokan nem gondolnak bele abba, hogy azért, mert szép, esztétikus fotókat osztok meg, attól még nekem sem tökéletes és mindig vidám az életem. Nem abból áll a napom, hogy fotózgatom magam.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.