Cicciolina megharagudott az olasz parlamentre, amiért nem akarják fizetni az életjáradékát. Budapestre költözik, és ezoterikus irodát szeretne nyitni.

Cicciolina Budapesten fog élni. A Corvin negyedben szeretne letelepedni. A táncolást is abbahagyja, és szívesen lenne egy kozmetikai cég arca, vagy ezoterikus irodát nyitna a nővérével. 

CicciolinaFotó: Polyák Attila - Origo

Éppen néhány napja egy élő tévéműsorban sértett meg Mario Giordano, a TG4 tévétársaság korábbi elnöke, aki szerint nekem eleve nem is járt volna az életjáradék. Persze hogy kiakadtam, hiszen nem „ungabungáztam" a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itthagyom Olaszországot. Pert indítottam a parlament ellen, és remélem, nemcsak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén. Addig pedig eladom a lakásaimat. Jelenleg kettő van a piacon, egy félmillió és egy háromszáznyolcvanezer euró értékű, ha pedig ezek elkelnek, árulni kezdem a fennmaradó három lakásomat is – írta meg a Blikk a Riposzt nyomán.