Kokó és kedvese, Kata egy gyermek és egy év jegyesség után, május elsején mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútra azonban egyelőre nem mennek: nincs rá idejük. 

Kovács Kokó István május elsején vette el szerelmét, Garami Katalint, és reméli, hogy már nem lesz több házassága. Az egykori bokszoló és párja élvezték a meghitt szertartást, és tervezik, hogy elmennek nászútra, de ez egyelőre még várat magára.

Egyelőre nem megy nászútra KokóForrás: MTI/Zih Zsolt

„Nagyon furcsa érzés, hogy újra jegygyűrű van rajtam, de a második házasságomnak is olyan boldogan vágok neki, mint az elsőnek. Remélem, ez lesz az utolsó” – árulta el Kokó, aki a családi életükről is mesélt: közös kisfiukat, Zalánt minden sportrendezvényre magukkal viszik. „Szinte minden sportrendezvényre visszük magunkkal Zalánt. Ökölvívómeccsre és vízilabda-mérkőzésre is vittük már, és ilyenkor kíváncsian figyeljük a reakcióit. Egyelőre a legjobban az atlétika érdekli. Futni is szeret, pedig csak nemrégiben tanult meg járni” – mondta a Blikknek az egykori bokszoló, aki az is megosztotta, hogy nincs idejük nászútra. „Nagyon szép, egyéves jegyesség előzte meg az esküvőre való hosszas felkészülést. Csak az időzítés okozott fejtörést. Végül azért döntöttünk május elseje mellett, mert máskor nem lett volna rá időnk. Nagyon elfoglaltak vagyunk, de az is szerencse, hogy ez a szerdai ünnepnap a vendégeinknek is megfelelt. Nászútra nincs időnk, de így is szinte mindig úton vagyunk. Zalán fiam – nem titok – az elmúlt egy évben már hétszer ült repülőn. Rengeteget utazunk, és ezek között olyan is akad, amire ráfoghatnánk, hogy nászút, de nem az. Szeretnénk még ebben az évben két hetet teljesen munkamentessé tenni, és akkor eljutni valahova, akár közel, akár távol. Szinte mindegy is, hol vagyunk, mert mindenhol éreztük már magunkat nagyon jól” – árulta le a sportoló.