Bárdosi Sándor több mint 30 méteres magasságból ereszkedett le

Forrás: Sláger FM -
Bárdosi Sándor életveszélyes ereszkedési kamera magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bevállalós olimpikontól már megszokhattuk, hogy a lehető legextrémebb helyzetekben találja magát. Arra azonban senki nem számított, hogy kedden a Sláger Reggel műsora alatt a tetőn fog kikötni.

Sanyi a Sláger FM stúdiójában tartózkodott Növényi Norbi és a két műsorvezető, Abaházi Csaba és Pordán Petra társaságában, amikor adás közben kiszúrta az épület külső felén tevékenykedő ipari alpinistákat. A nagyszájú sportoló úgy gondolta, az „egész napos lógás” nem lehet túl bonyolult munka, így társai unszolására bevállalta, hogy tegyen egy próbát. Növényi Norbinak se kellett több, rögtön kilógatta barátját az ablakon.

Bárdosi Sándor több mint 30 méteres magasságból ereszkedett le Forrás: Sláger FM

Sanyit a Márvány utcai 11 emeletes épület tetejéről eresztették alá. Megtudtuk tőle, hogy nem a tériszony volt a legnagyobb félelme. „Az egyetlen kívánságom az volt, hogy nehogy Növényi Norbi fogja a kötelet” – viccelődött. Persze bármennyire is tréfálkozik utólag, az arcán megjelenő pánikot nehéz kimagyarázni.

Szerencsésen lejutott Sanyi ebből a magasságból Forrás: Sláger FM

Hasonlóan extrém élményként említette, amikor kiugrott egy repülőből. Elmondása szerint mindkét esetben a kezdeti lépések voltak csak nehezek, aztán már ment minden magától. Arra a kérdésre, hogy mit szólt mindehhez a családja, csak annyit felelt: „Biztosan féltenek, de megszokták már, hogy bármit bevállalok” – nevetett. A vagány akció visszanézhető a Sláger FM Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.