Met-gála 2019: Lady Gaga sztriptízelve vonult a vörös szőnyegen

fehérnemű Met-gála vetkőzés sztriptíz Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Sontag egyik esszéjéhez kapcsolódott az idei Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs is nagy szerepet kapott, Lady Gaga pedig úgy gondolta, hogy egy sztriptízszámmal vonul be a vörös szőnyegen.

Ahogy mi is megírtuk, idén Susan Sontag Notes on Camp című esszéje köré épült a Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs jegyében elképesztő kreációkat láthattunk a vörös szőnyegen.

Lady Gaga pedig nem csak a ruhájával és a sminkjével kívánta ezt képviselni. Egy igencsak egyedi előadással készült, amelyet már a bevonuláskor bemutatott. Szinte minden ruhájától megszabadult, ahogy azt a Variety videóján láthatjuk:

Elkezdődött Pécsi Ildikó unokájának kilakoltatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-elkezdodott-pecsi-ildiko-unokajanak-kilakoltatasa.htmlEljött a nap: ma kilakoltatják a budai ingatlanból Pécsi Ildikó unokáját. TV + Sztárok--Hajnali négykor lepte meg Király Viktort rajongója: meztelenül fogadta őt az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-hajnali-negykor-lepte-meg-kiraly-viktort-rajongoja-meztelenul-fogadta-ot-az-enekes.htmlKirály Viktor egy szürreális élményét osztotta meg a Pénzt vagy éveket! című műsorban: hajnali négykor látogatta meg otthonában egy rajongója. TV + Sztárok--Ezt üzente kisunokájának Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190507-ezt-uzente-kisunokajanak-thomas-markle.htmlThomas Markle a sajtón keresztül üzent tegnap született kisunokájának. TV + Sztárok--Curtis nem akar Majkával versenyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190507-curtis-nem-akar-majkaval-versenyezni.htmlAz elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. TV + SztárokOrigoKirály Linda vicces fotót posztolt: megmutatta „ikertestvérét”http://www.life.hu/sztarok/20190507-kiraly-linda-vicces-fotot-posztolt-megmutatta-ikertestveret.htmlKirály Linda egy gyerekkori fotót mutatott magáról és az „ikertestvéréről”... TV + Sztárok--Király Viktor nem találta el Kasza Tibi életkorát: megsértődött az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kiraly-viktor-nem-talalta-el-kasza-tibi-korat-megsertodott-az-enekes.htmlKirály Viktor megpróbálta eltalálni Kasza Tibi életkorát a Pénzt vagy éveket! című műsorban, ám csúnyán mellélőtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.