Cinthya Dictator harapófogó Molnár Tamás orrpiercing piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator sokszor villantott már extrém külsőt, most pedig azt is megmutatta, milyen, amikor harapófogóval próbálja meg karbantartani az orrpiercingjét.

Molnár Tamás zenész egy meglepő Insta-storyt tett közzé a közösségi oldalán. A videón Cinthya Dictator látható, amint egy harapófogóval próbálja megigazítani orrpiercingjét.

A felvétel meglehetősen drasztikus módszerről árulkodik, nézni is fájdalmas. A felvételt a Ripost szúrta ki.

Cinthya Dictator érdekes módszerrel igazította meg testékszerét Forrás: Instagram/Cinthy Dictator

Így néz ki Freddie Mercury húga, Kashmira Cookehttp://www.life.hu/sztarok/20190510-igy-nez-ki-freddie-mercury-huga-kashmira-cooke.htmlMegmutatjuk, hogyan néz ki Freddie Mercury 67 éves húga, Kashmira Cooke. TV + Sztárok--Oláh Ibolya megunta a visszavonultságot, visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-olah-ibolya-megunta-a-visszavonultsagot-visszater-a-szinpadra.htmlHárom évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKikapcsolták az áramot Vasvári Vivienék otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-kikapcsoltak-az-aramot-vasvari-vivenek-otthonaban.htmlTartozásra hivatkozva kikapcsolta a szolgáltató az áramot Vasvári Vivienék lakásában. TV + SztárokOrigoCsobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigoDavid Beckhamet eltiltották a vezetéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-david-beckhamet-eltiltottak-a-vezetestol.htmlDavid Beckham sem menekülhet a törvény elől: szabályt szegett, amiért komoly büntetést kapott. TV + SztárokJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.