Három évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. 

Önálló esten mesél élete nehézségeiről Oláh Ibolya énekesnő, aki három év után visszatér a színpadra. 

„Volt egy időszakom, amikor azt éreztem, nem lehetek boldog. Az emberek jöttek-mentek az életemben. Valaki megmaradt, valaki nem, olyan furcsa sztori ez. Rengeteg mindent megéltem, nagyon nehéz helyzetekbe kerültem, de azt is láttam magam körül, hogy nagyon szegény emberek egy nyomorúságos viskóban is tudnak boldogok lenni” – idézi az énekesnő szavait a Blikk.

Oláh Ibolyát újra színpadon láthatja a közönségFotó: Polyák Attila - Origo

„Igazából egy helyen éreztem magam mindig is komfortosan, a színpadon. Ott mindig minden magától értetődő volt” – jelentette ki Oláh Ibolya. Mégis a tizenegy év koncertezés, fesztiválozás után szüksége volt egy kis nyugalomra. 

„Három évig semmit sem csináltam, nem érdekelt az egész, aztán találkoztam Nagy Vikivel, kitaláltuk a műsort. Megtaláltam magam, és úgy beszélhettem, mint előtte soha” – osztotta meg az énekesnő, majd hozzátette: „Már hiányzik az őrület”. Azt is tudni lehet, hgoy Oláh Ibolya közös színházi projektre készül Presser Gáborral.