Takács Bence, a Mokka új műsorvezetője a magánéletéről vallott

Takács Bence feleség Mokka család magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka új műsorvezetője, Takács Bence Joshi Bharat műsorában mesélt családjáról és magánéletéről. Azt is elárulta, mit érzett, amikor először pillantotta meg a feleségét. 

„Én mindent a verseknek köszönhetek” – mesélte Takács Bence Joshi Bharat műsorában. A Mokka új műsorvezetője mesélt szüleiről, sport- és színházi karrierjéről, sőt azt is elmondta, hogyan ismerte meg a feleségét.

„Jött fel a Batthyányi téri mozgólépcsőn egy nagyon boldog, nagyon gyönyörű nő és egy nagyon jóképű pali. És én azt mondtam, hogy nyernem kell” – emlékezett vissza Takács Bence, aki szinte azonnal tudta, hogy gyermekei anyját találta meg a másikban.

5 sztár, aki autóbalesetben vesztette életét: Paul Walker és James Dean is így hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-5-sztar-aki-autobalesetben-vesztette-eletet-paul-walker-es-james-dean-is-igy-hunyt-el.htmlOrigoSzexi nővérke ruhába bújt Luann de Lesseps tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-szexi-noverke-ruhaba-bujt-luann-de-lesseps-tevesztar.htmlSzexi fotót posztolt az amerikai tévés személyiség, Luann de Lesseps. TV + Sztárok--Cinthya Dictator harapófogóval esett neki orrpiercingjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-cinthya-dictator-harapofogoval-esett-neki-orrpiercingjenek.htmlCinthya Dictator sokszor villantott már extrém külsőt, most pedig azt is megmutatta, milyen, amikor harapófogóval próbálja meg karbantartani az orrpiercingjét. TV + Sztárok--Visszavonul Nagy László kézilabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-visszavonul-nagy-laszlo-kezilabdazo.htmlNagy László kézilabdázó bejelentette visszavonulását. TV + SztárokVárkonyi Andrea felszabadultan mosolyog új fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-varkonyi-andrea-felszabadultam-mosolyog-gyonyoru-uj-fotojan.htmlÚj szelfit osztott meg magáról közösségi oldalán Várkonyi Andrea. Gyönyörű az új képen, hatalmas mosolya pedig boldogságot tükröz. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár!-ban minden idők leggyorsabban beszélő testvérpárja okozott zavarthttp://www.life.hu/sztarok/20190510-a-bezar-a-bazarban-minden-idok-leggyorsabban-beszelo-testverparja-okozott-zavart.htmlA Bezár a bazár! játékosai nem könnyítették meg a műsorvezetők helyzetét: ők minden idők leggyorsabban beszélő versenyzői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.