A hazugságvizsgálat legnagyobb szaktekintélyének tartott Don Cargill megvizsgálna egy Martin Ney nevű férfit, akire már háromszor sikerült gyermekgyilkosságot rábizonyítani. Engedélyt kér a rendőrségtől, hogy kérdéseket tegyen fel neki Madeleine McCann eltűnésének ügyében. 

A hároméves Madeleine McCann eltűnése évek óta lázban tartja a világot. A rendőrség még mindig nyomoz, újabb és újabb pénzösszegeket különítenek el az eljárás költségeire. Ám a Portugáliában nyoma veszett kislánynak még mindig nincs meg az elrablója. 

Most egy újabb gyanúsított került képbe. A német állampolgárságú Martin Neyt már három ízben találták bűnösnek gyermekgyilkosságban, és 40-szer követett el szexuális bűncselekményt – írja a Daily Star

Madeleine McCannt még mindig hazavárják szüleiForrás: Getty Images

Most a hazugságvizsgálat legnagyobb szaktekintélyének tartott Don Cargill engedélyt kér a rendőrségtől, hogy megvizsgálhassa a férfit. Szerinte ugyanis köze lehet Madeleine McCann eltűnéséhez is. A rendőrség szerint azonban a férfi csupán a kisfiúk után mutatott érdeklődést. 

Cargill mégis szeretné megvizsgálni a férfit a poligráfos technikával, amely szerinte 90–95 százalékos bizonyosságot adhat. Úgy tudni, hogy Ney elismerte, járt már Portugáliában, de elmondása szerint az évekkel Madeleine eltűnése előtt volt, és semmi köze a kislányhoz.