James Middleton párkapcsolat Katalin hercegné szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon is felvállalta új párját James Middleton.

Több mint egy évvel ezelőtt vált szinglivé James Middleton. Katalin hercegné öccse nagyon nehéz időszakon van túl, pár hónappal ezelőtt nyíltan vallott depressziójáról is.

Most viszont úgy tűnik, ismét rátalált a boldogság, új párját immár a közösségi oldalon is felvállalta: a szerelmesek egy közös fotót posztoltak. A Standard információja szerint a hölgyet Alizee Thevenet-nek hívják és a kép alapján nyugodtan kijelenthető, hogy csodaszép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sail away with me ⛵️ ☀️

James Middleton (@jmidy) által megosztott bejegyzés,

Így néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val tört be Julija Volkova, de mára Instagram-sztár lett: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigoAiko hercegnő örök magányra van ítélve: nincs nemes férfi, akihez hozzámehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-aiko-hercegno-orok-maganyra-van-itelve-nincs-nemes-ferfi-akihez-hozzamehetne.htmlAiko hercegnő Naruhito japán császár és felesége, Ovada Maszako egyetlen gyermeke, és egyben várhatóan a világ legmagányosabb hercegnője. A 17 éves fiatal ugyanis nem remélhet szerelmet. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee elárulta, mi a helyzet a magánéletévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ganxsta-zolee-elarulta-mi-a-helyzet-a-maganeletevel.htmlA kemény rapper szerelmes versekkel árasztotta el a közösségi oldalait, ezért faggatták ki őt magánéletéről. Elárulta, mi a helyzet. TV + Sztárok--Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya dalra fakadt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-jennifer-lopez-es-marc-anthony-kislanya-dalra-fakadt.htmlÚgy tűnik, Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya, Emme örökölte szülei gyönyörű hangját. TV + Sztárok--Britney Spears most apját vádolja állapota miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190514-britney-spears-most-apjat-vadolja-allapota-miatt.htmlBritney Spears immár az édesapját vádolja azzal, hogy akarata ellenére vitte be őt a pszichiátriára. TV + Sztárok--Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak: rájuk sem ismernénkhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-igy-neztek-ki-az-agymenok-sztarjai-mielott-hiresse-valtak-rajuk-sem-ismernenk.htmlSzerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.