Öt és fél éve él boldog párkapcsolatban Détár Enikő és párja, Kiss Péter. A férfi most a szerelmükről beszélt és arról, milyen lemondásokkal jár, ha egy elfoglalt színésznőt szeret valaki.

„Amikor öt és fél évvel ezelőtt megismerkedtünk, tudtam, hogy mit kapok Enikővel. Egy kevésbé kiszámítható és némi lemondással járó életformát, de szeretem a páromat annyira, hogy nekem ez nem okoz nehézséget. [...] A kapcsolatunk zűrös, kalandos, színes, szagos és szélesvásznú” – idézi Détár Enikő párjának, Kiss Péternek a szavait a Blikk. Az interjút a Meglepetés magazin készítette. 

Az angoltanárként dolgozó férfi nem féltékeny, amikor kedvese a színpadon bizalmas viszonyba kerül a kollégáival. „Szerintem a féltékenység az önbizalomhiányból fakad. Bízom a kapcsolatunk szilárdságában” – folytatta a férfi, aki mellett Détár Enikő úgy érzi, hogy igazán nő lehet. A színésznő szerint kapcsolatukon áldás van, mert mindketten megtalálják benne az örömöt, de nem akarnak mindenáron összeházasodni.

Détár Enikőék kapcsolatában teljes a harmóniaFotó: Polyák Attila - Origo

„Mi úgy vagyunk ebben a kapcsolatban, addig leszünk együtt, amíg mindketten kívánjuk a másik közelségét. Most nagyon együtt akarunk lenni, de ha az élet úgy hozná, egy utánfutós autóval el tudnék költözni Enikőtől. Szerencsére erről szó sincs” – jegyezte meg Kiss Péter.