Kasza Tibi mindig utálta a tetoválásokat, de most ő is csináltatott egyet

Forrás:Kasza Tibi / Instagram -
Születés kislány Kasza Tibi tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi véleményét kislánya születése megváltoztatta: olyat tett, amit előtte soha. 

Kasza Tibi olyat tett, amit soha nem gondolt volna. Azt hitte, erre nem lesz képes, de kislánya születése változtatott a véleményén. Követőivel videóban osztotta meg, hogy miről is van szó.

Kasza Tibi tetováltatott Forrás:Kasza Tibi / Instagram

„Tudjátok jól, hogy én hogyan vélekedek a tetoválásról. Világéletemben – nem szégyellem bevallani – utáltam. Azt is mondtam, hogy nekem nem lesz olyan párom, akinek tetoválása van. És gyerekek, megjött Lora, és találtunk egy fantasztikus tetoválót, és a legszebb pillanatot, ami nekünk nagyon megható volt Lora születésénél, azt a bizonyos pillanatot a csuklóm belső felére feltetováltattam, nagyon szépen, nagyon művészien"”– árulta el Kasza Tibi a Facebook-oldalán.

Demi Lovato megmutatta szexi idomait bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-demi-lovato-megmutatta-idomait-bikiniben.htmlHónapokkal ezelőtt még Demi Lovato drogproblémáiról szóltak a hírek, ám most úgy tűnik, az énekesnő végre jól van. Bikiniben mutatta meg alakját. TV + Sztárok--Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kiakadt-a-kozossegi-oldalakra-selena-gomez.htmlSelena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg lépéseit ellenőrzikhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-meghan-markle-es-harry-herceg-lepeseit-ellenorzik.htmlMegelégelték Meghan Markle kihágásait: szemmel tartják a hercegnőt. TV + Sztárok--Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--Soha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow http://www.life.hu/sztarok/20190516-soha-nem-nezi-vissza-a-sorozat-reszeit-lisa-kudrow.htmlMeglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban. TV + Sztárok--Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi a magánéletét, de hiába, ezúttal egy sztárfocistával kapták le. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.