Majka parasztnak nevezte Tillát a Bezár a bazár! című műsorban – videó

műsorvezető Tilla Majka Bezár a bazár (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bezár a bazár! című vetélkedő két házigazdája, Tilla és Majka nem fogják vissza magukat még a kamerák előtt sem. Akár a vásott kölykök, úgy viccelődnek egymással az adás alatt. Még azt is elnézik a másiknak, ha éppen a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak.

Majka és Tilla munkakapcsolatából hatalmas barátság lett, amelynek eredményeképpen közös műsoraikban sokszor elszabadul a pokol. Egymás szívatásának, beszólogatások tömkelegének lehetünk tanúi a Bezár a bazár! című műsorban is. Ezúttal Majka kicsit túllőtt a célon, mert leparasztozta Tillát. Persze ez is csak viccból történt. Mutatjuk!

Zalatnay Sarolta Komár Lászlóval való kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zalatnay-sarolta-komar-laszloval-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlZalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást.TV + SztárokOrigoÁbel Anita boldog új szerelmével: nem akar bujkálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-abel-anita-boldog-uj-szerelmevel-nem-akar-bujkalni.htmlÁbel Anita és olasz szerelme 5 hete alkotnak egy párt. Közös menedzsment cégüknél találkoztak először és szinte azonnal kialakult köztük egy láthatatlan kapocs. A műsorvezető nem akar titkolózni, szeretné megélni bujkálás nélkül ezt a szerelmet.TV + SztárokOrigoGeorge Clooney azt mondta Ben Afflecknek, hogy ne vállalja el Batman szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-george-clooney-azt-mondta-ben-afflecknek-hogy-ne-vallalja-el-batman-szerepet.htmlAkik szeretik a szuperhősökkel kapcsolatos filmeket, tudhatják, hogy George Clooney és Ben Affleck is tündökölt Batman szerepében. Ám azt csak kevesen tudják, hogy Clooney nem akarta, hogy Affleck is felöltse a denevérjelmezt. TV + Sztárok--Kigyúrta magát Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kigyurta-magat-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-foto.htmlSebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország egy reality műsorban. A szexi szőke lány bevállalós fotóiért rajonganak a férfiak. Ezúttal sem volt ez másképp. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin szexi fekete fürdőruhában videószelfizett: micsoda testhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-gaspar-evelin-szexi-fekete-furdoruhaban-videoszelfizett-micsoda-test.htmlGáspár Evelin méltán lehet büszke alakjára, ugyanis az elmúlt években óriási változásokon esett át. Az egykor duci kislányból bombanővé vált. Ismét megmutatta, hogy a kemény edzés eredményes.TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee elárulta, mi a helyzet a magánéletévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ganxsta-zolee-elarulta-mi-a-helyzet-a-maganeletevel.htmlA rapper szerelmes versekkel árasztotta el a közösségi oldalait, ezért faggatták ki a magánéletéről. Elárulta, mi a helyzet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.