Öngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor tavánál egy férfi, aki azt állítja, hogy a színész tartozik neki. Oszter szerint ez nem igaz, a férfi tartozik neki. 

A Blikk cikke szerint szerdán megszüntették az eljárást H. László ellen, aki öngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor színész birtokán. Az eljárást sikkasztás miatt indították, mert H. László nem adta vissza Oszternek a munkagépet, és a megbeszélt lízingdíjat sem fizette ki neki. De a jogerős bírósági végrehajtás továbbra is érvényben van, miszerint a férfi 1 millióval tartozik a színésznek. 

Csütörtökön 7 óra alatt sikerült lecsalni az Oszter Sándor birtokán lévő tó melletti fáról H. Lászlót, aki öngyilkossággal fenyegetőzött. Azt mondta, hogy a színész 3 millió forinttal tartozik neki. Oszter szerint ennek az ellenkezője igaz. 

„Itt a két évvel ezelőtti szerződés Laci aláírásával, hogy a munkáért az egyszemélyes cége kilencmillió forintot kapott. Adtam még két gyönyörű paripát is, amelyeknek másfél millió az értékük. Természetben mással is fizettem neki, például karámfával a lovakhoz, negyven köbméter tűzifát, négyszáz liter gázolajat, no meg egy hónapig napi tízezer forintot kapott még” – mondta Oszter Sándor a Blikknek. 

Oszter Sándor megszólalt az öngyilkossággal fenyegetőző vállalkozóval kapcsolatbanForrás: MTI/Zih Zsolt

A markolóra lízingszerződést kötöttek. „A lízingért havi százezer forintot kellett volna fizessen tizennyolc hónapig, azután a tulajdonába kerül a gép, csakhogy egyszer sem fizetett! Pedig tíz hónapig rengeteget keresett, sok helyen dolgozott a markolómmal a környéken. Több felszólítólevelet kapott, hogy adja vissza gépet, mert nem teljesítette a szerződést, de nem tette, így feljelentettem” – mondta a színész. 

A lap munkatársai megkeresték H. Lászlót, aki tagadta, hogy Oszter Sándor 9 milliót fizetett volna neki. Azt mondta, a lovakat ajándékba kapta. „Tűzifát sem adott, a szemetét takarítottam el, mert nem tudta hova vinni” – mesélte H. László.