Soha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow

Forrás: Valerie Macon / AFP -
sorozat Jóbarátok Lisa Kudrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban.

Lisa Kudrow nemrég interjút adott az Entertainment Tonightnak, amelyben meglepő kijelentést tett. Elárulta, immár több mint másfél évtizede annak, hogy befejezték a Jóbarátok forgatását, de ő a mai napig nem hajlandó megnézni a sorozatból egyetlen részt sem.

Ha meglátom, hogy ez megy a tévében, azonnal elkapcsolok. Úgy gondolom, nem tetszenék saját magamnak, így jobbnak látom nem kockáztatni...” – nyilatkozta a sorozat Phoebe-je.

Lisa Kudrow nem néz Jóbarátokat Forrás: Valerie Macon / AFP
Curtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Intim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigoFluor Tomi és Diaz sok nehézségen vannak túl: árulás, lehúzás, támadáshttp://www.life.hu/sztarok/20190516-fluor-tomi-es-diaz-sok-nehezsegen-vannak-tul-arulas-lehuzas-tamadas.htmlFluor Tomi Diazzal való barátságáról és az elmúlt évek nehézségeiről vallott. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kiakadt, amiért állandóan elalszik altatás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-sebestyen-balazs-kiakadt-amiert-allandoan-elalszik-altatas-kozben.htmlSebestyén Balázs feleségével szeretett volna megnézni egy sorozatot, de a tervük meghiúsult: ezért borult ki a műsorvezető. TV + Sztárok--Pintér Tibor tőle szokatlan dolgot kért a barátnőjétől, Ilyés Jenifertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-pinter-tibor-tole-szokatlan-dolgot-kert-a-baratnojetol-ilyes-jenifertol.htmlPintér Tibor és szerelme a magánéletükről vallottak, és kiderült, hogy a színész olyan dologra vágyik, amire előtte még sosem. TV + SztárokOrigoPápai Joci a Facebookon üzent a kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-papai-joci-a-facebookon-uzent-kiesese-utan.htmlPápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, kiesése után a Facebookon üzent a rajongóknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.