Volt osztálytársainak üzent Meghan Markle

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Meghan Markle osztálytalálkozó üzenet levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajándékkal lepte meg volt osztálytársait Meghan Markle.

Május elején tartották Meghan Markle 20. érettségi találkozóját Los Angelesben, ám a hercegné nem tudott részt venni az eseményen, ugyanis pont akkor adott életet első gyermekének, a kis Archie-nak.
Most kiderült, ennek ellenére sem feledkezett meg egykori társairól, az alkalomra egy kedves üzenetet küldött nekik.

A Daily Mail azt írja, Meghan a Kensington-palota borítékjában adta fel bocsánatkérő levelét, amit a régi diákok az eseményen fel is olvastak. Sokan meghatódtak a kedves gesztustól, de azért akadtak olyanok is, akik csalódottak voltak amiatt, hogy nem találkozhattak vele.

Meghan Markle nem feledkezett meg régi osztálytársairól Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Meghan Markle és Harry herceg lépéseit ellenőrzikhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-meghan-markle-es-harry-herceg-lepeseit-ellenorzik.htmlMegelégelték Meghan Markle kihágásait: szemmel tartják a hercegnőt. TV + Sztárok--Kiakadt a közösségi oldalakra Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kiakadt-a-kozossegi-oldalakra-selena-gomez.htmlSelena Gomez kijelentette, a közösségi oldalak nagyon rossz hatással vannak a fiatalokra. TV + Sztárok--Majka parasztnak nevezte Tillát a Bezár a bazár! című műsorban – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-majka-parasztnak-nevezte-tillat-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár! című vetélkedő két házigazdája, Tilla és Majka nem fogják vissza magukat még a kamerák előtt sem. Akár a vásott kölykök, úgy viccelődnek egymással az adás alatt. Még azt is elnézik a másiknak, ha éppen a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta Komár Lászlóval való kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zalatnay-sarolta-komar-laszloval-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlZalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást. TV + SztárokOrigoÁbel Anita boldog új szerelmével – nem akar bujkálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-abel-anita-boldog-uj-szerelmevel-nem-akar-bujkalni.htmlÁbel Anita és olasz szerelme 5 hete alkotnak egy párt. Közös menedzsmentcégüknél találkoztak először és szinte azonnal kialakult köztük egy láthatatlan kapocs. A műsorvezető nem akar titkolózni, szeretné megélni bujkálás nélkül ezt a szerelmet. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman, ennyi büntetésre számíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190515-bunosnek-vallotta-magat-felicity-huffman-ennyi-buntetesre-szamithat.htmlFelicity Huffman, a Született feleségek színésznője elismerte, hogy a lányát csalással juttatta be az egyik rangos amerikai egyetemre, most az is kiderült, hogy mennyi büntetésre számíthat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.