Zalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást.

Másfél évig tartott Komár László és Zalatnay Sarolta szerelme. Az énekes hamar el is jegyezte Cinit, ám a frigyből végül nem lett házasság.

„Laci volt az első fiú az életemben. Bizony! Nagyon hamar el is jegyeztük egymást. Tizenhat, tizenhét éves voltam, később kezdtem, mint a mai gyerekek. Másfél, két évig voltunk együtt.”

Zalatnay SaroltaForrás: Mokka

A szerelmüknek Cini karrierje vetett véget, döntenie kellett, feleség lesz vagy énekesnő. 

„Döntenem kell, énekesnő leszek vagy feleség. Azt válaszoltam, hogy énekesnő, mire kaptam egy bazi nagy pofont. Laci ezt sosem akarta elismerni. Megrepedt az első fogam, egy ideig úgy is énekeltem. Azt mondták, ez a szexepilem. Persze azonnal szakítottam vele, és a pofon után édesanyámék sem engedték, hogy folytassuk. De akkor még volt egy utolsó randevúnk. Édesanyáméknál laktam, a mamiék elmentek az Operába, a Laci feljött, hogy beszéljük meg. Persze szerelem... De anyámék előbb hazajöttek. Hallottuk a kulcscsörgést, és Laci kiugrott az ablakon a magasföldszintről. Pont két rendőrjárőr elé. El akarták vinni, könyörögtünk, hogy ne. Kérdezték, ki jött haza, a mama vagy a férj? Végül elengedték. És ezzel vége lett. Elkezdtem a Metróval énekelni, és Frenreisz Karesszal járni” – mesélte a Borsnak Zalatnay Sarolta.