Kaszás Géza és Kovács Lázár a Pénzt vagy éveket! című műsorban meséltek közös kalandjaikról, amelyek között volt egy igazán vad is: egy rúdtáncossal történt különös incidens.

Kaszás Géza és Kovács Lázár közös munkájuk során rengeteget utazgattak, ezek között volt egy kiemelkedően kalandos útjuk, amely éppen azért emlékezetes, mert nem sok mindenre emlékeznek belőle...

Kaszás Géza részegen táncolt a rúdonForrás: Tv2

Bulgária az a kategória, amire azt is mondhatnánk, hogy nem emlékszünk. A Bulgária név az módosult ott az adások elején, Buli-gária névre"  – kezdte a történetét Kaszás Gáza. Kiderült, hogy rengeteg whiskey-t fogyasztottak az út alatt. „Ilyen állapotban forgattuk az adásokat – tette hozzá a sztár, akinek egy rúdtáncossal is volt érdekes kalandja. – Az esti vacsorát követően az egész stáb elment mulatni, egy fantasztikus szálloda fantasztikus diszkójába. Egy hihetetlen béna kislány vonaglott a rúd mellett, és gondoltam, hogy továbbképzésben részesítem a hölgyet. Egy körív után, amikor kicsúszott a rúd a kezemből, teljes sebességgel a falnak repültem. Ami nem lett volna nagy probléma, ha az nem tükörből lett volna" – mesélte Kaszás Géza.