Pataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak.

Pataki Zita élete legnehezebb időszakán van túl: sajnos a 9. lombikja is sikertelen volt és a csinos időjósnak le kellett arról mondania, hogy gyermeke szülessen. Ő azonban újra felállt a padlóról és most a sorstársainak szeretne segíteni. Elárulta, azt tervezi, hogy feldolgozza azoknak a nőknek a történetét, akik sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak.

Azt gondoltam, hogy belefogunk egy jó kis akcióba, ami arról szól, hogy az elmúlt hónapokban rengeteg üzenetet kaptam hasonló helyzetben lévő hölgyektől, akik mondjuk lombikra vagy inszeminációra szorulnak, és leírták a saját történetüket. Nyilván nagyon sokan azért, hogy az empátiájukat kifejezzék, hogy ez az út küzdelmes. (...) Most azt találtuk ki, hogy az a sok történet nem maradhat az én levelesládámban, mert rájöttem, hogy nemcsak nekem nyújthat vigaszt, nemcsak én tanulhatok belőle rengeteget, hanem sok nő. Ezért indítottunk egy pályázatot, hogy írják le a történetüket, hogy hogyan lettek családdá. Ezekből a legszebbeket szeretnénk leforgatni” – nyilatkozta Zita az RTL Klub Reggelijében.

Pataki Zita másokon szeretne segíteniFotó: Rácz Tomi