Vajna Timi szeptemberben elhagyja a budai villát, amelyben Andy Vajnával éltek

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi Villa Buda otthon Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi januárban vesztette el a férjét, Andy Vajnát, de a fájdalma egyelőre nem enyhül. Sajtóértesülések szerint a budai közös otthonukból is azért akar elköltözni, mert az ott átélt közös emlékek nagyon felkavarják.

Vajna Timi és férje, Andy Vajna sok szép emléket gyűjtöttek a közös otthonukban, amelyet Timi most elhagyni készül. Állítólag szeptemberre tervezi a költözést, nem hosszabbította meg tovább a szerződést.

Vajna Timi nem tudja feldolgozni férje halálát Forrás: instagram.com/timeavajna

Úgy döntött, a nyarat még a villában tölti, ősztől pedig megpróbál a környezetváltozásból erőt meríteni. Szeptember 1-jéig él a mostani szerződés, de már lélekben készül a költözésre" – tudta meg a Blikk Vajna Timi egy ismerősétől. Az özvegy gyakran posztol a férjéről, felidézi a közös emlékeiket, amelyek sok fájdalommal járnak. Az idő egyelőre nem enyhítette Timi fájdalmát.

Vajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent neki

Vajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Megszólalt Gaál Noémi egykori párja: a szakítás véglegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190524-megszolalt-gaal-noemi-egykori-parja-a-szakitas-vegleges.htmlPár hete derült ki, hogy Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak. A csinos időjós akkor még azt nyilatkozta, hogy nem engedték el egészen egymás kezét, egykori párja azonban másképp nyilatkozott. TV + SztárokOrigoJordán Tamás összeköltözött barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-jordan-tamas-osszekoltozott-baratnojevel.htmlJordán Tamás összeköltözött kedvesével. TV + Sztárok--Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigoDolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Durván beszólt Tóth Andinak egy követőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190523-durvan-beszolt-toth-andinak-egy-kovetoje.htmlTóth Andi kiposztolta közösségi oldalára, milyen rosszindulatú üzenetekkel bombázzák nap mint nap. TV + SztárokOrigoSzínészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.