Elvesztette munkáját Klapka György fia, Dennis

Forrás: MTI/Földi Imre -
Klapka Dennis örökség Klapka György munkanélküliség munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fia, Dennis elárulta, hogy nehéz helyzetbe került, ugyanis még mindig nem kapta meg a teljes örökségét, és közben munkanélküli lett.

Két éve hunyt el Klapka György, és a családban a mai napig nincs béke. Az üzletember fia, Dennis nem tartja a kapcsolatot a testvéreivel, a Németországban élő Nicole-lal sem, pedig ő az, aki kezeli a család pénzügyeit.

Dennis a Ripostnak elárulta, nehéz helyzetbe került, a mai napig nem kapta meg a teljes örökségét, és nemrég a munkáját is elvesztette, ugyanis felszámolták az osztályt, ahol dolgozott.

Most nem melózom, mert az előző munkahelyemen felszámolták az osztályt. Utána elmentem egy másik céghez, de ott csak két hónapot voltam. Ezt követően annyi családi vita és harc volt, hogy nem kerestem munkát. Rajta vagyok egy oldalon, ahol naponta kapok két, három ajánlatot, de még nem igazán tudom, hol dolgoznék szívesen" – nyilatkozta.

Klapka György családjában továbbra sincs béke Forrás: MTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.