77 éve áram és víz nélkül él Margaret Gallagher, és ezen senki kedvéért nem változtatna

Forrás: Youtube/Ulster Architectural Heritage -
víz áram kényelem brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle kényelem nélkül, de határtalanul boldogan éli az életét Margaret Gallagher: senki kedvéért nem változtatna. 

Amikor Margaret Gallagher megszületett az ír határ közelében, egyáltalán nem volt szokatlan, hogy a családok közművek nélkül élték mindennapjaikat. Sem vezetékes víz, sem villany, sem gáz nem volt, és amikor elérkezett a modernizálás ideje, Margaret családja akkor sem tudott élni a lehetőséggel. A nő anyja elhunyt, és édesapja egészsége sem volt megfelelő, így nem tudták előteremteni a szükséges pénzt.

Margaret Gallagher áram és víz nélkül él, és ezen senki kedvéért nem változtatna Forrás: Youtube/Ulster Architectural Heritage

A 77 éves Margaret egyike azoknak az idős embereknek, akik modern kényelem nélkül élnek a mindennapokban. Nyílt lángon kell főznie, vizet pedig naponta 10-szer kell felhúznia a kútból. „Úgy élek, ahogy az atyáim, akik itt hagyták a lábnyomukat. Ez elég jó volt a népemnek, szüleimnek, nagyszüleimnek, akik 1887-ben vették a házat – így tisztelgek előttük" – mondta Margaret, aki szeret így élni.

Senki kedvéért nem fogok változtatni.

Margaret Gallagher háza, amelyet a nagyszülei még 1887-ben vettek Forrás: Youtube/Ulster Architectural Heritage

Van saját személyiségem, saját identitásom, és ez a ház megtestesíti azt, aki és ami én vagyok" – mondta Margaret, aki szerint a fiatalok tanulhatnának ebből az életmódból, ahelyett, hogy mindenből nagyobbat, fényesebbet akarnak – írja a BBC. „Hallod a madarak csicsergését reggel, gyönyörű a kilátás, nyugalom és béke van – ezek olyan dolgok, amiket nem lehet pénzben mérni – tette hozzá a 77 éves asszony. – Legyél elégedett azzal, amid van" – üzenete mindenkinek Margaret.

Országszerte heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20190528-orszagszerte-heves-zivatarokra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlA várható heves zivatarok veszélye miatt az egész országban első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Így néz ki Csernobil 33 évvel a katasztrófa után – Videóhttp://www.life.hu/news/20190527-igy-nez-ki-csernobil-33-evvel-a-katasztrofa-utan-video.htmlÚjabb felvételek készültek Csernobilról. NewsOrigoA csigák is szellentenek, méghozzá kéjgázthttp://www.life.hu/news/20190527-a-csigak-is-szellentenek-meghozza-kejgazt.htmlA gyerekek nagy kedvence a csiga. Számos gyerekdal örökítette már meg az aranyos állatot, ám azt csak kevesen tudják, hogy ők is szellentenek. Méghozzá kéjgázt. News--A Szegedi Vadaspark újszülött oroszlánja a Szonja nevet kaptahttp://www.life.hu/news/20190527-a-szegedi-vadaspark-ujszulott-oroszlanja-a-szonja-nevet-kapta.htmlNagyjából 3 kiló most a Szegedi Vadaspark új jövevénye, a kis fehér oroszlánkölyök. A kis állat a meglepő, Szonja nevet kapta, így sokan Oroszlán Szonja színésznőre asszociálhatnak. News--Időjárás: viharokat, lehűlést hoz a héthttp://www.life.hu/news/20190527-idojaras-viharokat-lehulest-hoz-a-het.htmlNagyon rövid ideig tartott a nyárias idő: újabb lehűlés és csapadék érkezik hozzánk a következő napokban. NewsOrigoA jövő héten ismét sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190526-a-jovo-heten-ismet-sok-eso-varhato-idojaras.htmlA jövő héten ismét sok eső várható, többször megerősödik a szél is, és pár fokkal a meleg is mérséklődik – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.