Szakad az eső: így változik a BKK járatok közlekedése ma délután

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
eső BKK időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BKK a Facebook-oldalán tájékoztatja az utasokat, hogy a nagy eső miatt mely járatai nem közlekednek, és hogy mit lehet igénybe venni azok helyett. 

Nagy mennyiségű csapadék miatt:
- Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között.
- A 3-as villamos az Örs vezér tere M+H és az Ecseri út M között nem jár.
- A 28-as, a 28A és a 37-es villamos nem közlekedik az Élessarok és a Kada utca/Maglódi út között a. Alternatív eljutási lehetőségként a 85E, a 95-ös és a 195-ös autóbusz igénybevételét ajánljuk. A 85E autóbusz az érintett megállókban megáll.
- A 62-es és a 62A villamos nem közlekedik az Örs vezér tere és a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), illetve a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) között.
- Az 54-es és az 55-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Külső Mester utca, a Táblás utca és a Gyáli út megállót,
- a Libegő nem üzemel.
- A 85-ös, a 185-ös és a 85E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Mádi utca, a Lavotta utca és a Kada utca megállót - tette közzé Facebook-oldalán a BKK.

Illusztráció. Forrás: MTI/Jászai Csaba

Update: néhány járat azóta újra a menetrend szerint közlekedik, olvasható az oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.