Liptai Claudia a dunai hajóbalesetről posztolt

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Duna Liptai Claudia hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát is mélyen megrendítette a szerda esti hajóbaleset. Közösségi oldalán emlékezett meg az áldozatokról.

„A tegnapi hajó tragédia áldozatai között gyermekek is voltak. Hat éves kislány is utazott a hajón. A neve nincs a túlélők között. Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Őszinte részvétem minden családnak” – írta a műsorvezető.

A dunai hajóbalesetnek hét halálos áldozata van, heten sérültek meg és huszonegy embert még keresnek a Duna teljes magyarországi szakaszán. A Hableány nevű hajón kilenc dél-koreai család tagjai utaztak, akik éppen városnéző hajókázáson voltak.

Dunai hajóbaleset: akár 5 perc alatt kihűlhetett a folyóba esett áldozatok testehttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-akar-5-perc-alatt-kihulhetett-a-folyoba-esett-aldozatok-teste.htmlA Duna magas vízszintje, gyors folyása és hőmérséklete alaposan csökkentette a tegnapi dunai hajóbaleset áldozatainak túlélési esélyét. NewsOrigoDunai hajóbaleset: már csak egy ember van kórházbanhttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-mar-csak-egy-ember-van-korhazban.htmlMár csak egy ember van kórházban a szerda esti dunai hajóbaleset túlélői közül - hangzott el az M1 aktuális csatornán csütörtök délután. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a szakértő szerint még napokba telhet a hajóroncs kiemelésehttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-a-szakerto-szerint-meg-napokba-telhet-a-hajoroncs-kiemelese.htmlAkár napok, de egy hét is eltelhet, mire kiemelhetik a szerda este a Dunába süllyedt sétahajó roncsait a búvárok – mondta Sopronyi Richárd, a Diving Island Kft. ügyvezető igazgatója. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a szállodahajó elején jól látható a sérüléshttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-a-szallodahajo-elejen-jol-lathato-a-serules.htmlJól láthatók a sérülés nyomai azon a szállodahajón, amely szerda este a Hableány nevű turistahajóval ütközött össze. News--Megszólalt egy hajóskapitány a dunai balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20190530-megszolalt-egy-hajoskapitany-a-dunai-balesetrol.htmlA szerdai hajóbaleset szemtanúja volt egy hajóskapitány, aki elmondta, idősebb kollégái sem tapasztaltak még hasonlót. News--Dunai hajóbaleset: az ORFK büntetőeljárás keretében vizsgálják a történtekethttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-az-orfk-buntetoeljaras-kereteben-vizsgaljak-a-tortenteket.htmlBüntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a szerda esti dunai hajóbalesethez - közölte Pál Adrián rendőr ezredes az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.