Kapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét.

Kapócs Zsóka néhány hete számolt be arról, hogy milliókkal károsította meg őt egy vállalkozó, aki azonban azt állította, a lakberendezőként dolgozó színésznő telefonon folyamatosan módosította az elképzeléseit, amelyek többletköltséggel jártak. A vitás helyzet miatt Zsóka be akarta fejezni az együttműködést a kivitelezővel, ám állítása szerint a férfi több millió forinttal nem tudott elszámolni, nem rendelte meg azokat az alapanyagokat és eszközöket, amelyekre elkérte a pénzt.

Kapócs Zsóka visszakaphatja a pénzétForrás: Facebook/Kapócs Zsóka

Zsóka már lemondott arról, hogy valaha is viszontlátja a pénzét, de úgy tűnik, pozitív fordulatot vett az ügye. „Kaptam ígéretet arra, hogy visszakapom a pénzem. Elvileg napokon belül átutalják a teljes összeget. Több határidő is volt a kifizetésre, remélem, hamarosan tényleg magam mögött tudhatom ezt az egész ügyet" – mondta a Blikknek Kapócs Zsóka. A kifizetést a vállalkozó is megerősítette. „Bár igazságügyi szakértő nem állapította meg, hogy a Zsóka által kért összeg reális-e, de a családom és a kiskorú gyermekeim nyugalmának érdekében úgy döntöttem, maradéktalanul teljesítjük a kérését" – mondta a férfi.