Várkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát.

Várkonyi Andrea egy hosszabb interjút adott a hot! magazinnak, amelyben őszintén vallott a magánéletéről. Elárulta, a Bochkor Gáborral való szakítás óta nagyon odafigyel arra, hogy a kislánya mindkét szülőjével elég időt töltsön. Nóri az egyik hétvégén az édesanyjával, a következőn pedig az édesapjával van.

Szülők, tehát partnerek vagyunk, a köztünk lévő viszonytól függetlenül. A Nórival kapcsolatos kérdésekben együtt határozunk, nem hagyjuk ki és nem játsszuk ki a másikat. Hál' isten, szó sincs arról, hogy nem működne köztünk a kommunikáció. Többnyire ez a lányunkra korlátozódik, de ez így van rendjén."

A csinos sztáranyuka beszélt arról is, hogy hiányzik egy társ az életéből, ugyanakkor még nem zárta le teljesen előző kapcsolatát.

Nem tagadom, hiányzik egy társ. De vagyok annyira érett és tapasztalt, hogy nem kezdek senkivel csak azért, hogy legyen valakim. Azonkívül az előző kapcsolatomban hiába kezdeményeztem én a szakítást, és telt el azóta egy év, még tart egyfajta gyászidőszak. Helyükre kell tennem bizonyos érzelmeket, sérüléseket ahhoz, hogy nyitott legyek valami újra. És a lányom miatt nem vihetek haza kéthetente egy új „apukát". Mondjuk, nem is tolonganak a férfiak az ajtóm előtt."