Varga Izabella Nyár Barátok közt bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Iza egy bikinis fotóval indította a nyarat a közösségi oldalán.

Megérkezett a nyár, egyből bikinire vetkőztek a hírességek. Így tett a Barátok közt sztárja, Varga Izabella is, aki a közösségi oldalán mutatta meg magát.

A pöttyös fürdőruha remekül állt rajta, a követők is megdicsérték, hogy fantasztikusan néz ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma meg nyár???

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Horányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-horanyi-juli-az-elso-csokjarol-es-mas-intim-dolgokrol-meselt.htmlElárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölt, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-emily-ratajkowski-bizarr-fotot-posztolt-furcsanak-tunik-a-laba.htmlMilliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20190603-nemeth-kristof-a-fegyverekhez-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlMár gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helytállt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon. TV + SztárokOrigoSingh Viki a mellei közé tetováltatott, meg is mutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190602-singh-viki-a-mellei-koze-tetovaltatott-meg-is-mutatta.htmlSingh Viki a mellei közé tetováltatott egy lótuszvirágot. TV + SztárokOrigoSztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoTestvérét, Meghant hibáztatja ifjabb Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190529-testveret-meghant-hibaztatja-ifjabb-thomas-markle.htmlIfjabb Thomas Markle sem lakhatást, sem munkát nem kap, és mindezért a húgát, Meghant vádolja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.