Dunai hajóbaleset: azonosították a kilencedik áldozatot

Hableány Dunai hajóbaleset azonosítás áldozat hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Margit hídnál megtalált nő is a hajó utasa volt.

A 2019. június 3-án délután a Margit hídnál, a Dunából kiemelt holttest azonosítása megtörtént, az eddig eltűntként keresett nő a hajóbaleset kilencedik dél-koreai áldozata.

A hatóságok továbbra is keresik az eltűnteket a Duna teljes déli szakaszán.

A 2019. június 3-án délelőtt Hartán, a Dunában talált holttest azonosítása is megtörtént tegnap este, az eddig eltűntként keresett koreai férfi is a hajóbaleset áldozata.

Dunai hajóbaleset: már kilenc holttestet találtak meghttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-mar-kilenc-holttestet-talaltak-meg.htmlA szerdai dunai hajóbaleset áldozatai közül már kilencnek a holtteste került elő.News--Időjárás: kedden is sokfelé lehetnek zivatarokhttp://www.life.hu/news/20190604-idojaras-kedden-is-sokfele-lehetnek-zivatarok.htmlKedden is csaknem az egész országban lehetnek zivatarok.News--Időjárás: tikkasztó hőség lesz idén nyáronhttp://www.life.hu/news/20190603-idojaras-tikkaszto-hosegben-lesz-reszunk-iden-nyaron.htmlSzakemberek figyelmeztetnek, perzselő hőség vár ránk idén nyáron. NewsOrigoDunai hajóbaleset: 3D-grafikán keresztül mutatták be a történtekethttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-3d-grafikan-keresztul-mutattak-be-a-tortenteket.html3D-s grafikával rekonstruálták a múlt szerdai dunai hajóbalesetet. NewsOrigoDunai hajóbaleset: négynél több holttestet találtak a hétvégén Ercsi közelébenhttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-negynel-tobb-holttestet-talaltak-hetvegen-ercsi-kozeleben.htmlErcsi közelében négynél több holttestet találtak a hétvégén a múlt heti dunai hajóbaleset áldozatainak kutatása közben. News--Súlyosabb büntetésre számíthat R. Szilveszter, a soroksári futónő feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20190603-sulyosabb-buntetesre-szamithat-r-szilveszter-a-soroksari-futo-no-feltetelezett-gyilkosa.htmlÚjabb gyanúsítással kell szembenéznie R. Szilveszternek, a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosának. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.