Latinovits Zoltán egyszer durván megsértette Korda Györgyöt

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Korda György sértés Latinovits Zoltán barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György egy érdekes történetet mesélt el Latinovits Zoltánról.

Korda György annak idején egy lakóházban lakott Latinovits Zoltánnal, és most egy érdekes történetet mesélt el róla a Borsnak. Jó kapcsolatot ápoltak egymással, ugyanakkor a színész gyakran odaszúrt barátjának. Korda György azonban ezt soha nem vette a szívére, sőt gyakran bóknak vette a kritikát.

Amikor a Fészekben elkezdte piszkálni a kollégákat, mondtam neki, „Zolikám, hagyd már abba!" Erre rám mordult: „Kuss, hát mi vagy te? Egy hang, semmi más!" Ennél szebb kritikát, mint egy Latinovits szájából azt hallani, hogy egy hang vagyok! Azóta is őrzöm a szívemben, a lelkemben. Varázslatos ember volt, annyival több az átlagnál, hogy nem tudta a színésztársadalom igazán befogadni. Mindent másként látott, ebből adódtak a konfliktusai. De az utókor elismeri, hogy zseni volt. Így laktam egy zsenivel egy házban" – nyilatkozta a lapnak.

Korda György Latinovits Zoltánról mesélt Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.