Tücsiék új otthona nem olyan lett, mint várták, teljesen kiakadt

Forrás: Youtube/Tücsi Channel -
Tücsi ház otthon család lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször megosztotta követőivel Tücsi, hol tart az építkezés, mikor költözhetnek be az új otthonukba. A költözés most megtörtént, ám nem felhőtlen a boldogságuk. 

Hosszú ideje vágyott új otthonra Tücsi és családja. Most beköltözhettek a családi fészekbe, ám nem minden úgy történt, ahogy azt előre eltervezték.

A Ripost cikke szerint semmi sem olyan lett, ahogyan azt kérték. „Hatalmas csalódás és minden nap küzdelem az új házunkban élni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen az építőipar, mint amit mi tapasztaltunk. Legalábbis nekünk nem volt szerencsénk. De majd most mi, szépen, lassan mindent megcsinálunk” – idézi a lap Tücsi szavait.

Tücsiék otthona nem olyan lett, mint ahogy azt tervezték Forrás: Youtube/Tücsi Channel

Michael Douglas 9 milliárdot érő mallorcai nyaralója maga az álom - Less be az ingatlanba!http://www.life.hu/otthon/20190604-michael-douglas-9-milliardot-ero-mallorcai-nyaraloja-maga-a-alom.htmlA hírességek bizony imádják a luxusingatlanokat. Adják és veszik őket a lehető legjobb üzleti befektetéseket keresve. Ezúttal Michael Douglas dobta piacra mallorcai nyaralóját, a 74 éves sztár 9 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdette meg az ingatlant. OtthonOrigoBíró Ica utoljára mehetett be otthonába: rendőrökre volt szükség a kilakoltatásnálhttp://www.life.hu/otthon/20190604-biro-ica-utoljara-mehetett-be-otthonaba-rendorokre-volt-szukseg-a-kilakoltatasnal.htmlUtoljára léphetett be egykori otthonába Bíró Ica. Az elárverezett házból hétfőn elvihette utolsó holmijait, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Rendőrökre is szükség volt. OtthonOrigoBíró Icát kilakoltatták: elvihette a házából az utolsó dolgaithttp://www.life.hu/otthon/20190603-biro-icat-kilakoltattak-elvihette-a-hazabol-az-utolso-dolgait.htmlBorzalmas időszak zajlik Bíró Ica életében. Svájcifrank-alapú hitele miatt kilakoltatták, elárverezik az ingatlanjait. Most elvihette az utolsó holmijait. Otthon--Egy szociológus, aki bútortervező lett, majd belsőépítész-irodát alapítotthttp://www.life.hu/otthon/20190531-szociologus-aki-butortervezo-lett-majd-belsoepitesz-irodat-alapitott.htmlA Geppetto Belsőépítész Iroda eredettörténete 25 évre nyúlik vissza. Az Elek testvéreket a véletlen, de talán inkább a sors fordította a későbbi hivatásuk és egyben szenvedélyük felé. Az ifjonti lelkesedés, az új utak keresése és a semmihez sem hasonlítható látásmód azóta is folyamatos inspirációs táptalajként szolgál számukra, amelyből elsőként egy egyedi bútortervező, majd kivitelező cég, később pedig egy belsőépítész-stúdió nőtt ki. A társtulajdonosnak, Elek Máténak tettem fel két, lényegre törő kérdést, ezekből tökéletesen kirajzolódik fantasztikus sikertörténetük és egyedi munkafilozófiájuk magja, ami sikerük kulcsa is egyben. Otthon--Egy 8 négyzetméteres belvárosi albérlet, ahol mindennek jutott helyhttp://www.life.hu/otthon/20190530-8-negyzetmeteres-belvarosi-alberlet-ahol-mindennek-jutott-hely.htmlBudapest belvárosában találunk egy igen aprócska, mindössze egy kisebb szoba méretű lakást, amely teljesen felszerelt: konyha, vécé és fürdőszoba is tartozik hozzá. A minilakás projekt megálmodóival, Csatószegi Beátával és Szabó Rudival, a Vacókia blog szerzőivel készített interjúnkból a 8 négyzetméteres lakás minden apró titka feltárul. OtthonOrigoA lebegő szék rejtélye, avagy kortárs művészet az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20190528-a-lebego-szek-rejtelye-avagy-kortars-muveszet-az-otthonodban.htmlAzt gondolod, csupán optikai csalódás áldozata vagy? Nos, tévedsz. Ennek a széknek a lábai valóban csonkolva vannak, mégis kényelmesen lehet rajta ülni. Arra, hogy miként oldották meg ezt a kettősséget, természetesen most választ kapsz. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.